donderdag 8 juli 2010

Amsterdam - Minneapolis - Kalispell

Amerikareis 2010

Op donderdag 8 juli 2010 zijn we vanaf Schiphol vertrokken voor een reis door de Amerikaanse staten Montana, Idaho, Washington, Oregon en Californië. Het was onze zesde reis naar de Verenigde Staten en deze keer hadden we voor de noordwestelijke staten gekozen. Hoewel deze streek een heleboel Nationale Parken telt en een paar interessante steden kom je er vergeleken met andere delen van de Verenigde Staten weinig Europeanen tegen. Het zijn vooral de Amerikanen zelf die hier op vakantie gaan.


Heenreis via Minneapolis

Het was een enorme chaos op Schiphol. Het vliegtuig was overboekt en we moesten heel lang in de rij staan om in te checken. De plekken die we van te voren hadden gereserveerd waren door Delta Airlines weggegeven aan andere mensen. Uiteindelijk konden we mee en kregen we plekken met extra beenruimte. We hadden een tussenstop in Minneapolis in de staat Minnesota. Meer dan het vliegveld hebben we niet gezien van deze stad. We moesten vijf uur wachten op onze aansluiting naar het kleine vliegveld van Kalispell. De tijd hebben we gevuld met dollars pinnen, een hapje eten, winkels kijken en een beetje lezen. 

Aankomst in Kalispell

Om half twaalf kwamen we aan in Kalispell, Montana. We hebben daar de huurauto opgehaald en zijn naar ons hotel gereden. Voor een eerste korte nacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten