zaterdag 10 juli 2010

Dag 3: Waterton Lakes National Park (deel 4)

Terug naar de Verenigde Staten

Aan het eind van de dag in het Canadese Waterton Lakes National Park zijn we via de Chief Mountain International Highway teruggereden naar Montana. Kort voor de grens hebben we nog een laatste tussenstop in Canada gemaakt.

In de verte waren regenbuien te zien. Op de tweede foto is het Prince of Wales hotel en Bear's Hump te zien.

Bij de grens moesten we nog een appel uit de koeltas inleveren omdat je die niet mocht invoeren in de VS. Grappig was dat we die appel eerder in de VS hadden gekocht en er probleemloos de grens met Canada mee waren gepasseerd.

Tussenstop in de buurt van de grens


Glacier NP

Onze overnachting was dit keer in het Glacier NP bij het Rising Sun Motor Inn aan de oostkant van het park. De waarschuwing voor beren staat er niet voor niets. Na onze kaneelbeer eerder die dag in Canada was het hier weer raak. Toen we zaten te eten liep er een Amerikaanse zwarte beer voor het restaurant langs.

Restaurant was trouwens een groot woord voor dit etablissement. Zowel de restaurants als de hotels die binnen de grenzen van de nationale parken liggen zijn nogal primitief. In de restaurants betaal je veel geld voor weinig kwaliteit en service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten